Turcismul romanesc

Titlul in traducere libera: Uniunea Europeana este de acord sa dea o gashca de bani unei trupe de blonde romanesti, care sa gaseasca un motiv de a transfera banii unui grup de spanioli fara disponibilitate creativa, pentru a dezvolta turismul turcesc, turci adevarati cu turism oricum performant. Oare, sa fie de fapt modul de plata a unui bir restant de pe vremea lui Stefan cel Mare?


Valoarea realizarii grafice a siglei nou lansate de Ministerul Turismului, este zero, cu tot cu cei 250 de eur platiti pt frunzulita evei. Oare nu era mai bine ca la licitatie sa invite scolile de arta din tara? Cu siguranta ca pana si propunerile elevilor de clasa a 9a ar fi fost net superioare. Ma refer la originalitate si realizari grafice. Basca, banii ar fi ramas in tara. Toti banii aia ar fi dezvoltat o scoala romaneasca, situatie de care de asemenea ne plangem, fara sa facem nimic.

Baaaaa!... Ce dreak ati avut in cap cand ati creat si predat o asemenea lucrare? Ati mancat ceva pesti halucinogeni inainte? Va sugerez o varianta cum sa va scoateti: intai va auto-dizolvati, infiintati o casa de film si lansati o telenovela lacrimogena, plina de emociones in care sa ne prezentati cum creierul prajit al creativului a uitat sa se mai gandeasca la ochii pane ai account-aritei, care, de suparare si simtind dorade la stomac, s-a insarcinat benevol si fara viol cu un prezervativ desigilat, furat dintr-un tablou ce decora holul wc-ului, prezervativ ce s-a dovedit a fi al art-ului gasit mort intr-o camera de hotel african, pe motiv de coitus intreruptus cu o vuvuzea in culori curcubeice, folosita inadecvat la extragerea icrelor de scafandru. Bagati si voi minim o su' di episodes.

Despre decizia grupului nostru de blonde, de a alege sa cumpere asa ceva, ce sa zic?... Ite un slogan inspirat de cuvintele celor ce vin pentru turismul dosnic Ce face fetele, joaca sport?.
Daca am gresit targetarea e doar pentru ca nu am avut brief.


Info de pe www.piticu.ro.











Link permanent:http://www.mujdei.ro/editoriale/turcismul-romanesc-id127

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Chiftelute marinate


Eu prefer o varianta destul de clasica, facute din carne de porc in amestec cu carne de vita, asa ca o sa va prezint in carte de bucate aceasta varianta de chiftelute marinate. In functie de cat de grasa e carnea de porc o echilibrez cu mai multa sau mai putina carne de vita.


Gogosari murati (varianta opariti)


Cand borcanele sunt pline cu viitorii gogosari murati, sub gatul borcanului "construim un stavilar" din crengute si frunze de visin, crengutele trebuind sa fie de lungime egala cu diametrul borcanului. Mujdei.ro va ureaza mese sarbatoresti imbelsugate si pline de savoare, pregatite dupa retetele culinare din aceasta carte de bucate. Discratite placute!


Saracia, sexul si energia free


activitatea sexuala a locuitorilor, va decide confortul termic al orasului


Reteta Mujdei popular


un mujdei popular, clasic: dintr-o capatana de usturoi si niste sare grunjoasa, trase-n piulita pana la starea de pasta


Chimen


Se poate asocia cu succes usturoiului iar la noi este folosit mai mult in patiserie. Este un condiment ce se regaseste mai mult in preparatele popoarelor germanice.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*