Propuneri sigla pentru Adi Hadean

La mai bine de 10 zile de la finalizarea concursului initiat de Adi Hadean, m-am trezit si eu sa-i trimit acestuia trei propuneri pentru sigla. Motivul intarzierii - am fost prins cu alte lucrari. Dar na, daca mi-a placut ce am citit la el pe blog, mi-am zis ca i-ar prinde bine o mana de ajutor. Nu ca altii nu ar fi capabili sau ca n-o fi primit omul propuneri serioase.


Inca nu am o reactie de la Adi, dar pentru ca eu cred in valoarea lor le postez mai jos."Greseala" Adrian in loc de Adi e intentionata, pentru echilibrare grafica. Acest lucru nu interfereaza cu domeniul www.adihadean.ro. Parerea mea. In caz ca va alege una dintre ele, la cererea sa, voi aduce modificarile de rigoare.


Update: Am primit pe mail un raspuns din partea lui Adi Hadean. Ii place ideea cu oul dar ..."ca logo pentru blog/uz general, nu am gasit inca ceea ce caut. multumesc mult pentru porpuneri si pentru munca." Sper ca pana la urma sa primeasca o varianta... asa cum cauta. Discratite placute!



Citeste si:
   Aparenta disparitie a unui tort
   Concurs ChocoBanner


Link permanent:http://www.mujdei.ro/editoriale/propuneri-sigla-pentru-adi-hadean-id132

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Salata de vinete coapte


In jeratec se sufla din cand in cand cu ochii bulbucati sau se face vant cu un carton, farfurie sau tava usoara, nu pentru a face sport sau febra musculara ci pentru a incuraja jaratecul sa patrunda vinetele.


Reteta Souvlaki (Frigarui grecesti)


Spalam bucata de carne aleasa pentru frigaruile Souvlaki in jet apa rece, cat sa se duca resturile de oase sau aschiile ramase de pe butucul macelarului. (...) Aia o presaram la sfarsit, dupa ce frigem pe gratar frigaruile grecesti Souvlaki.


Concurs ChocoBanner


Participa in perioada 1 - 28 decembrie 2010 cu cel putin o reteta detaliata insotita de fotografii, la concursul ChocoBanner si ai sansa sa castigi un spatiu de banner cu dimensiunea 330 x 280 px, pe siteul www.mujdei.ro, pentru perioada 5 - 31 ianuarie 2011.


Reteta Mujdei popular


un mujdei popular, clasic: dintr-o capatana de usturoi si niste sare grunjoasa, trase-n piulita pana la starea de pasta


Papanasi fierti pentru bebe


Papanasii se pun la fiert in apa clocotita putin sarata si se fierb pana se ridica deasupra si inca 5 minute dupa ce s-au ridicat.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*