Malaiu din hreclama si behrea ce-am beut-o-n camp

CAIETU CLAIENT AHRTULUI HALBAHREL AKA BEMBEHREL
(vahrianta ghratziata a unuia dinthre ei)

Cu mintea dazbenatan threi,... Hic!... pa do pahrte hrupta da beata si palta, mahrinata pa aloocuhri ma chioneam cu Joe Bohrdehru-n inthr-o mana si cu alta tinandu-l de gat pa Gek Deniel sh-cun piciohr pa lada da behre... Hic!...Zbulshit!!!... sa ma conceptez asuphrindu-ma pa fondul cu malaielu, uleielu, pohrumbelu si cu faina threi bule... Hic!... un fel da hretea da mancahruhri... Hic!... tzahranesti panthru tahrgetahrea cocoanelor tzatzoase, bhronzuite pan la pahrlihrea inghinoasa si fhrajezite la “maaa-sssaaaa-geee”... Hic!... Ea-nfi-antent la conceptu da pa una danthre phrafuhri...Hic!...:

FAINA THREI BULE! AMPHRENTABILA!... Hic!... INDHREAPTA PAHRUL CHRET... Hic!... DA LA MAMA LUI!!!... Hic!...SI TE MAI SI LINGI PA DESTI... Hic!...Zbulshit!!!... ce sughit am fhrate! E beton, fhrate!...

Vijualul: ... Hic!...- ne threbuie una daia cu tehrase mahri si lingohrite-'nloc da unghii, cahre sa-si suga deshtilii si lingohritzilii da la dhreapta... Hic!..., sa stie sa tzutzaie dan buze si cahre sa stie sa pleoscaie a placehri subliminale... Hic!... (thre' sa n-ai ba coshuhri!!! ...sa nu fie... Hic!... stihrba da s-aiba sthrunga pa dantuhra phrencepala (in sthrunga merege ceva mahrahr, pathrunjel...) si sa fie oachesa dan ambele phrivinte latehrale... Hic!... ii dam un hruj sh-o thremetem la felmahre ... Hic!... via cleent so aphrobe ceteceu lohr.). Daca nu gasim dasta confohrma cu lineele sinooase ale conceptului, o lom fhrumusel pa Fo-Fo dan TonTon, ii puhrcedem neshte sule de hrigienica-n tzatzahr (...daca n-ahre fhrate, n-ahre!...) Zbulshit!... Hic!... o vopsim blonda-n cap, ii infashuhram neste 'aine hroz-chiolot ohr 'bleo-sheahrseaf shi-i dam in guhra ma'sii pa toti, ca thre so-accepte!

PS: Ba, sa va tundeti la cleent ca sa nu chreada ca suntem neste sahraci!!!

SPOT: Apus cu FoFo, Coceanu plus Tzahranii si Foamea

Locanta shi pa scurt:
- inthr-un camp... bine ca ma lasa sughitzu...Zbulshit!...
- pohrumbu pan la bhrau (daca nu-i, infegem neshte coade da matuhra infoiate-n chreponata vehrde asa mai lalau ca sa se futuhren vant ca fhrunziliii! Nici nu vin ciohr'liii!)..Zbahrrr-shit!...
- threbuie avute in vedehre distantili-n-'nthre coade si hranduhri (No problemo, o documentam...);
- ora - pa seahra cu apus pa spate;
- FoFo sa sa alehrge phrinthre coadele da matuhra si sa sa joace cu coceanu de sa i sa ceteasca pofta pa ochi!
- threbuie sa sa alehrge p-un camp cam da cat o camehra-doo mai mar'cele, ca sa nu sa thranspihre ca nu-i mai fhrumos in cadhru ( sai ardem neshte pudhra da talc inthre subtziohri si pa la tampe c-o sa fie cald al dhracu!

Dopa ce sa tzopaie binishoooohr, peste fo zece secunde descopehra 'nthre coade, asa mai dosit, malai AHRDEALU' AUHRIU, adica'ta'lea malaiu' da hreclamat publicului phrin spot vedeo!!!!!! (cantece, fanfahra, fehricihre optimista!)...Supehr tahre fhrate!...Cadhru sthrans: FoFo sa suhrphrinde, sa mihra, si in sfahr-shits la fenal sa bucuhra sthrangand cocceanu la higienica dan tzatzahr!

Lovita-n inspihrtie si pofte, gaseste sh-un ceaun dosit si si nu, ca ea sa sa puna da mamaliga acolo-n camp!!!...Bulzshit!...Cadhru sthrans pa mainile da pa facaletz – sa i sa vijualizeze picturile fhrenci-canci-canci da pa unghioaie.. (mahre ghrija sa i sa spuna sa nu-si prenda deshtiliii la fo pohrtiehra da pa la taxiuhriliii astea, ca pohrma iese cadhrul vanat!).

Cand ie mamaliga pa gata, se lahrgeste cadhrul cum sa sa vaza cum tahranii nehrezistenti la monca, chemati de abuhrii galbeni, lasa thractoahrilii si nevestilii da izbeliste pa dealuhr'liii invecinate si aleahrga da hrup pamantul sphre threaba lui FoFo. La lahrgihrea cadhrului sa sa aiba-n ghrije sa nu sa inthre cu bahriehra da pa centuhra-n camehra ca ne facem da cacao pa tot adeveu' cum ca-i spot eftin cu cuhrve! Io am zis, ca sa na-vem vohrbe dupe!!!

Ock! Sa continuam: dupa izbelishtea thractoahrelohr, sa sa bata tahranii pa mamaliga duba cahre sa dea in BATAE CU MAMALIGA., asha da foame!... FoFo sa sa phrimeneasca si ia cu o pleashca-nthre higienice, da unde cu unghioaele alea tip lingohritze sa sa zgahrie delicat de-o-'nbucatuhra.

Da'icea-i momentul de angajament, culminarea: Du-uuce'n sloooou mosh ion laaaa gu-uuuhraaaa, ooooo baa-aaaaga usuhreeel si-o suuu-uuuuge innnnncetisoohr, incetisoooooohr, paa-aaa-aaana sa duce toata mamaliga da a deshtu cu tehrmenatie cehramica. Ca dinthr-o-ntamplahre, ii hramane pa buza supehrioahra o fhrimituhrica pa cahre sh-o linge cu ghratzie uitandu-se, ca prin ceata, cu mandhrie la tahranii cazutzi pa jos, satui. Ici colo se mai aude cat-un icnet de tahran satul, un sughit, o hragaiala nfundata...

Spotul se termena!

Mai threbe-'nainte d'a sa tehrmena, logouu si subthrithrahrea cu “Noi am descopehrit mancahrea sanatoasa shits bene facuta! AHRDEALU' AUHRIU – fleoshc! Inthra si o balerina, sa sa baleteze paste subtithrahre shi supt logou (ii inlocuim capun postphroductzie cualu Fo-Fo (sa phricepe Colegu').

Fenal, shits phremiuuu!!! ASTA HREVISTA, BEI BEEHR!...

Cu stima, al dvs Bembehre' Claient Ahrt

P.S. - ...fhrate ce ahrsuhri m-a luat!...Citeste si:
   Pardon, asta seara nu ne pupam! (aproape mujdei)
   Istoria berii (ii) Primele atestari despre bere
   Istoria berii (i) Ca pe apa
   Mujdei fara nume, fara nume, fara numeeeee!... (reteta mujdei)
   Bere blonda


Link permanent:http://www.mujdei.ro/editoriale/malaiu-din-hreclama-si-behrea-ce-am-beut-o-n-camp-id76

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.ROReteta Bruschete cu legume


O carte de bucate trebuie sa cuprinda printre gustari si reteta de bruschete cu legume printre alte preparate culinare rapide si simple.


Mujdei crema cu dovlecel


Cantitatea de mujdei crema cu dovlecel pare uriasa dar e preparat conform testamentului unui crap de 5 kg lasat in aceasta carte de bucate "cu limba de moarte". A murit visand mujdei de usturoi.


Turcismul romanesc


In traducere libera titlul Turcismul romanesc s-ar traduce cam asa: Uniunea Europeana este de acord sa dea o gashca de bani unei trupe de blonde romanesti, care sa gaseasca un motiv de a transfera banii unui grup de spanioli fara disponibilitate creativa, pentru a dezvolta turismul turcesc, turci adevarati cu turism oricum performant. Oare, sa fie de fapt modul de plata a unui bir restant de pe vremea lui Stefan cel Mare?


Giselle Bucle rupe tacerea (Reteta mujdei)


la intalnirea asta de amor puteam sa-l introducem cu succes si pe Mamaliga, mai cioban el dar... in fine, asta numai pentru cine accepta un menaj a trois intr-o reteta de mujdei


Creson


Se folosesc atat frunzele cat si radacina plantelor mai mari de doi ani.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*