Concurs ChocoBanner

WWW.MUJDEI.RO LANSEAZA CONCURSUL CHOCOBANNER


Participa in perioada 1 - 28 decembrie 2010 cu cel putin o reteta detaliata insotita de fotografii, la concursul ChocoBanner si ai sansa sa castigi un spatiu de banner cu dimensiunea 336 x 280 px, pe siteul www.mujdei.ro, pentru perioda 5 - 31 ianuarie 2011. Retetele insotite de fotografii trebuiesc trimise pe adresa mujdeiro@gmail.com .


REGULAMENT PARTICIPARE CONCURS BANNER 336 X 280 PX


Calendarul concursului ChocoBanner


1 decembrie - 28 decembrie 2010 - Trimiterea retetelor
29 decembrie - 30 decembrie 2010 - Jurizarea retetelor
31 decembrie - anuntarea castigatorului / castigatorilor pe site si prin intermediul adreselor de e-mail ale castigatorilor.
1 - 5 ianuarie 2011 - postarea pe site a bannerului / bannerelor primit / primite de la participant / participanti.


Scopul concursului ChocoBanner


Concursul ChocoBanner are drept scop promovarea pasionatilor de arta culinara. Demersul are finalitatea in originalitatea descrierii retetelor culinare si a redarii acestora ca montaje pe farfurii, redate prin fotografie. Fiecare reteta trimisa si eligibila pentru a fi postata pe siteul www.mujdei.ro, va avea afisat numele sau nickname-ul ales de catre participantul la concurs.


Premiul concursului ChocoBanner


Castigatorul / castigatorii concursului ChocoBanner primeste ca premiu un saptiu de banner cu dimensiunea de 336 x 280 px pentru promovare pentru perioada 5 - 31 ianuarie 2011.
Bannerul poate fi static sau animat si sa se incadreze in standardele IAB.
Bannerul nu trebuie sa promoveze continut cu tenta xxx sau ofensator si nici sa fie realizat cu imagini si / sau texte ce le pot eu incadra la continut xxx sau ofensator.
Da, bannerul poate face inclusiv reclama unui blogg sau site culinar!


Juriul concursului ChocoBanner


Proprietarul siteului www.mujdei.ro aka Beluga Malossol.


Eligibilitate


La concursul ChocoBanner pentru castigarea unui banner cu dimensiunile de 336 x 280 px poate participa orice persoana cu varsta de 18 ani implinita la data lansarii concursului, cu exceptia proprietarului siteului si a rudelor de gradul I ale acestuia.
Prin trimiterea unei retete de catre o persoana se intelege ca particpantul a inteles si agreat regulamentul si conditiile de participare la concursul ChocoBanner.


Politica de confidentialitate


Datele personale (e-mailul) ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar in limita bunei desfarsurari a prezentului concurs.


Mod de participare la concursul ChocoBanner


Pentru intrarea in concursul ChocoBanner participantii trebuie sa trimita cel putin descrierea detaliata a etapelor realizarii unui preparat culinar, lista de ingrediente cu gramajele necesare si fotografii realizate pe etape de lucru si a montajului final.
Trimiterea descrierilor modului de preparare a retetelor culinare insotite de fotografii, se face prin postarea acestora la unul dintre linkurile urmatoare, in functie de unde se incadreaza
- carte de bucate
- deserturi
- cafele
- cocktails


Retetele insotite de fotografii trebuiesc trimise pe adresa mujdeiro@gmail.com .


Nu exista limita pentru numarul de articole ce pot fi trimise de catre un participant. Mai multe articole, mai multe sanse.


Cerinte tehnice si legale


Textul descrierii etapelor parcurse pentru realizarea unui preparat trebuie sa reprezinte exprimarea personala a participantului.
Fotografiile sa fie realizate de catre participant, sa nu surprinda in cadru personeaje usor reconoscibile fara acordul scris al acestora sau in cazul copiilor, al tutorelui/tutorilor de drept al acestora.
Dimensiunea minima a fotografiilor = 400 pixeli pe latura mare.
Dimensiunea maxima a fotografiilor = 1024 pixeli pe latura mare sau 1 MB.
Fotografiile trebuie sa fie color, in format *.jpg.
Textele si imaginile trimise de catre participanti sa nu mai fi fost publicate anterior concursului si nici sa nu le publice ulterior participarii la concurs.


Prin simpla trimitere de articole participantii dau dreptul proprietarului site-ului:


- sa modifice si / sau sa completeze textele si denumirile fotografiilor trimise de catre participanti, in asa fel incat acestea sa se indexeze optim in motoarele de cautare;
- sa puna watter-mark cu sigla mujdei.ro si sloganul "Taste is in the air" pe fotohgrafiile trimise pentru concurs;
- sa promoveze articolul si / sau site-ul cu ajutorul textelor si / sau fragmente din acestea trimise pentru concurs.


Evaluare


Descrierile modurilor de preparare a retetelor vor fi analizate si evaluate dupa:


- coerenta exprimarii etapelor de preparare;
- relationarea fotografiilor cu textul;
- montajul final;
- originalitatea exprimarii;
- calitatea fotografiilor;
- calitatea redactarii.


Nu vor fi acceptate in concurs lucrarile ce contin fragmente de text sau foto care:


- promoveaza si / sau incita la incalcarea legii, violenta, continut ofensator, consum de droguri, nuditate explicita, rasism, sexism, discriminare de orice fel, abuziv, calomniator care pot aduce prejudicii oricarei persoane fizice si / sau juridice etc;
- publicitatea unor produse, servicii, persoane juridice etc.


In cazul castigatorului / castigatorilor bannerele trimise de acestia nu trebuie:


- promoveaze si / sau incite la incalcarea legii, violenta, sa nu aiba continut ofensator, sa nu faca referiri la consum de droguri, nuditate explicita, rasism, sexism, discriminare de orice fel, abuziv, calomniator care pot aduce prejudicii oricarei persoane fizice si / sau juridice etc.


Proprietarul site-ului in calitate de initiator al concursului isi rezerva dreptul sa nu publice si sa nu ia in considerare participarea la concurs a lucrarilor ce nu respecta regulamentul concursului.



Citeste si:
   Propuneri sigla pentru Adi Hadean


Link permanent:http://www.mujdei.ro/editoriale/concurs-chocobanner-id140

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Ciocanele de pui cu miere si susan


Din Sf. Ilie cel incruntat ne transformam in Sf. Petru cel bun si le descuiem poarta Raiului-papilelor-gustative. Le insotim cu alai de norod pestrit, format din cartofi pai prajiti si acrituri. Le inlesnim drumul cu vin alb demisec.


Reteta Salata de hamsii


cumparam hamsii de dimensiuni cat mai egale, ideale fiind cele un pic mai mic decat degetul aratator. ...aaaa, trebuie sa spun ca am degete fine?


Cordette, dimineata mahmura


...a strans din cur, a amintiri sau a incomod, poate, a singuratate sigur nu, a cascat nenumarat, a strans din dinti si a plescait decis. (...) Cordette cazu mahmura.


Mujdei fara nume, fara nume, fara numeeeee!... (reteta mujdei)


O reteta de mujdei de usturoi cu seminte de mustar macerate in bere neagra! O merge? Cu peste!


Piept de porc la gratar si cartofi frantuzesti


Fata de cartofii prajiti clasic, cartofii frantuzesti au un gust deosebit iar crusta crocanta de faina, prajindu-se prima, nu va da voie cartofilor sa piarda prea multa apa. Astfel si dupa racire crusta ii va proteja sa nu se usuce spre un gust fad, cartonat.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*