Papanasi fierti pentru bebe

100 g branza de vaci,
20 gr gris sau faina (in functie de cat de uscata e baranza se adauga si grisul),
1/2 de ou,
5 gr. de unt sau 1/2 lingura smantana,
10 gr de zahar.


Branza ,oul ,zaharul se amesteca foarte bine,apoi se adauga grisul sau faina. Papanasii se pun la fiert in apa clocotita putin sarata si se fierb pana se ridica deasupra si inca 5 minute dupa ce s-au ridicat. Se servesc cu smantana ,unt sau daca ii doriti dulci cu dulceata sau sirop de fructe pofta buna !!!



Citeste si:
   Reteta Nuga alba cu miere
   Reteta Chec cu mere proaspete
   Reteta Papanasi prajiti


Link permanent:http://www.mujdei.ro/deserturi/papanasi-fierti-pentru-bebe-id128

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Bruschete simple


Categoria gustari intr-o carte de bucate are printre multele retete rapide preferate, bruschetele. Eu prefer bruschete simple unui hamburger.


Mujdei frecat cu ulei si zeama de lamaie


Reteta aceasta de mujdei frecat cu ulei si zeama de lamaie se potriveste perfect la tipurile de peste ce au carnea fada. Mai sunt si alte retete culinare in cartea de bucate la care se poate asocia dar eu l-am dat pe peste.


Poporul Bundy si... Mortiunea ma-sii!...


Pentru asta, poporul Bundy se inspira din istoria internationala, de pe la de mult apusele curti occidentale, populate pe atunci cu pitici ridicoli, cu demoiselle si capitani de osti raniti la cate-un ochi, ca scosi cu totii din "Cei trei muschetari".


Mujdei fara nume, fara nume, fara numeeeee!... (reteta mujdei)


O reteta de mujdei de usturoi cu seminte de mustar macerate in bere neagra! O merge? Cu peste!


Cornucopia - Food Replicator de la MIT


Massachusetts Institute of Technology (MIT) mai are un pic de lucru la Cornucopia - Food Replicator.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*