Cimbru

Varietatea cea mai cunoscuta este cimbrul de gradina si are un gust picant, usor iute pe fondul unei arome puternice.

Se folosesc toate partile plantei aeriene, in forma proaspata, verde sau sub forma de mici crengute uscate intregi sau macinate sub forma de pulberi.

Poate asezona cu succes preparatele cu sos pe baza de cartofi si fasole, mai putin preparatele pe baza de carne la tava, unde se recomanda cimbrul de cultura. Deasemenea poate face parte din mixul de condimente folosit la prepararea carnatilor de casa.

Cimbrul de gradina poate fi alaturat in mancaruri piperului negru si dafinului.



Link permanent:http://www.mujdei.ro/condimente/cimbru-id25

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Salata de fasole pastai cu mujdei de usturoi


Aceasta salata de fasole pastai cu mujdei de usturoi se poate servi ca atare cu paine sau pentru a asezona pestele prajit, dandu-i pestelui mai multa satietate. Are toate ingredientele necesare pestelui prajit: mujdei si lamaie.


Reteta Vinete la cuptor cu parmezan


Tragem la chei vinetele coapte la cuptor cu parmezan pe un platou sau direct in farfurii si presaram peste ele piper proaspat macinat.


Mici personaje bulevardiere - Cordette, fisa tehnica


Dotarea standard mai prevede eleron pe buza superioara, spoiler in buza inferioara, airbaguri fata / spate pentru client. Motorul de 300 CP dispune de piercinguri pe grila fata iar mufa de aerisire de un set de belciuge, toata accesorizarea fiind placata cu goldean.


Mujdei fara nume, fara nume, fara numeeeee!... (reteta mujdei)


O reteta de mujdei de usturoi cu seminte de mustar macerate in bere neagra! O merge? Cu peste!


Papanasi fierti pentru bebe


Papanasii se pun la fiert in apa clocotita putin sarata si se fierb pana se ridica deasupra si inca 5 minute dupa ce s-au ridicat.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*