TITLU DATA DEPUNERE ACCESARI
Ardei iute 2009-06-27 4689
Arpagic 2009-06-27 3192
Boia de ardei 2009-06-27 4523
Busuioc 2009-06-27 3456
Cafea 2009-06-27 3342
Capere 2009-06-27 3371
Cardamom 2009-06-27 8449
Ceapa 2009-06-27 4109
Chili Top 20, conform Indicelui Scoville 2010-11-23 4112
Chimen 2009-06-27 2973
Chimion 2009-06-27 3352
Cimbru 2009-06-27 2656
Coriandru 2009-06-27 2841
Creson 2009-06-27 2718
Cuisoare 2009-06-27 2811

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Crema tartinabila cu ficat de pui


Intr-un vas in care vom face amestecul punem ficateii, untul, boiaua dulce si cea iute, un praf de sare si unul de piper si zdrobim cu furculita pana iese un pasta fina.


Focaccia


Reteta de focaccia este un preparat din bucataria italiana ce se bazeaza pe reteta de blat de pizza. In principiu este o foaie de pizza care unsa cu ulei de masline in care s-a pus la macerat usturoi pisat, se serveste la salate sau la diferite alte preparate. Mujdei.ro va doreste retete calde si aromate preparate dupa aceasta carte de bucate. Discratite placute!


Retete de Concursuri cu arome de Laptop


Mai jos aveti doua retete de concursuri online cu grade de dificultate diametral opuse, in urma carora exista sanse (nu se stie cate) sa adulmecati din priviri un astfel de laptop, sa-i simtiti mirosul si sa-i incercati fragezimea tastelor direct de pe masa dumneavoastra.


Sympathique (Reteta mujdei)


Frumusetea acestui mujdei, sta in aromele usturoiului, ardeiului si patrunjelului care se succed, nu vin toate odata. In plus, castravetele este racoarea imediata dupa o bucatica de usturoi mai maricica. Secretul e sa-l faci atunci. Sa nu-l lasi sa odihneasca, ca se itrepatrund gusturile si aromele.


Reteta desert - Mere coapte in aluat frantuzesc


Varianta mult mai eleganta dar care ii da si un plus de gust, pe care o recomand macar pentru atunci cand aveti invitati, sunt merele coapte in aluat frantuzesc.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*