Island of love

100 ml juice de ananas,
100 ml juice de mere verzi,
20 ml juice de grenadine.

Se toarna pe rand in pahar peste gheata: juiceul de ananas, cel de mere si cel de grenadine. Se decoreaza cu frunza de menta.



Link permanent:http://www.mujdei.ro/cocktails/island-of-love-id80

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Souvlaki (Frigarui grecesti)


Spalam bucata de carne aleasa pentru frigaruile Souvlaki in jet apa rece, cat sa se duca resturile de oase sau aschiile ramase de pe butucul macelarului. (...) Aia o presaram la sfarsit, dupa ce frigem pe gratar frigaruile grecesti Souvlaki.


Friptura de porc cu garnitura de ciuperci umplute


O sa va iasa o friptura din carne de porc imbogatita cu garnitura de ciuperci umplute cu un aspect deosebit ce va lasa cu gura cascata invitatii ce-i aveti. Mujdei.ro va doreste retete culinare precum amantele, pregatite dupa aceasta carte de bucate.


Saracia, sexul si energia free


activitatea sexuala a locuitorilor, va decide confortul termic al orasului


Sympathique (Reteta mujdei)


Frumusetea acestui mujdei, sta in aromele usturoiului, ardeiului si patrunjelului care se succed, nu vin toate odata. In plus, castravetele este racoarea imediata dupa o bucatica de usturoi mai maricica. Secretul e sa-l faci atunci. Sa nu-l lasi sa odihneasca, ca se itrepatrund gusturile si aromele.


Mujdei frecat cu ulei si zeama de lamaie


Reteta aceasta de mujdei frecat cu ulei si zeama de lamaie se potriveste perfect la tipurile de peste ce au carnea fada. Mai sunt si alte retete culinare in cartea de bucate la care se poate asocia dar eu l-am dat pe peste.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*