Sandwich cald cu branzeturi si usturoi

4 chifle de casa, cojoase si maricele,
4 - 5 catei de usturoi,
8 lingurite de unt,
1/4 ceasca de mozzarella rasă,
1/4 ceasca de parmezan ras,
1/4 ceasca de branza de burduf,
1 linguriţă de busuioc uscat,
1/2 legatura de pătrunjel verde,
1/4 linguriţă de piper macinat,
1/4 lingurita boia de ardei dulce,
2 rosii de gradina.

Zdrobiti branza de burduf cu ajutorul unei furculite.
Pregatiti separat urmatoarele: amestecul din branzeturi, rosiile taiate felii subtiri, usturoiul tocat julienne.

Taiati chiflele jumatati si incarcati fiecare jumatate cu cate jumatate de lingurita de unt. Puneti deasupra cantitati egale din crema obtinuta din branzeturi si presarati

busuiocul, piperul si boiaua. Aranjati peste fiecare feliile de rosii, intre care puneti si firisoarele de usturoi tocat julienne.

Puneti pe gratar sau in cuptorul preincalzit pana incep branzeturile sa se topeasca. Cand sunt gata presarati patrunjel verde si serviti-le calde.

Sandwich-urile calde cu branzeturi si usturoi se prepara rapid si simplu dar rezultatul e la fel de aratos pe cat e de savuros. Gustul este mai implinit daca le preparam la gratar de lemne si/sau carbune. Asa ca luati in calcul aceasta reteta pentru iesirile in aer liber. Discratite placute!



Link permanent:http://www.mujdei.ro/carte-de-bucate/sandwich-cald-cu-branzeturi-si-usturoi-id95

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Clatite cu carne tocata pane


Se pun pe foc in tigaia cu ulei incins, intorcandu-le cu grija pe ambele fete cu ajutorul a doua spatule. Se scot pe servet de hartie sa se scurga de ulei. Se pot servii calde, ca atare sau cu salate de legume.


Reteta Salata Caprese


Pe cat de gustoasa, pe atat de racoritoare si potrivita in zilele toride. Se serveste cu paine cojoasa, rumena sau cu focaccia.


Mici personaje bulevardiere - Mocka, specificatii


absolventa a Yesman Boulevard Unversity si de cativa ani urmeaza Cursurile de Bronzat.


Sympathique (Reteta mujdei)


Frumusetea acestui mujdei, sta in aromele usturoiului, ardeiului si patrunjelului care se succed, nu vin toate odata. In plus, castravetele este racoarea imediata dupa o bucatica de usturoi mai maricica. Secretul e sa-l faci atunci. Sa nu-l lasi sa odihneasca, ca se itrepatrund gusturile si aromele.


He-laaa-laaa-aaaau, andaluzo! A Green, please!


Domnule, cand intinzi o masa, cand ai musafiri pe care vrei tu sa-i incanti, sa-i tratezi cu cinste, cu fason, trebuie sa-ti lasi mintea sa se joace. O lasi sa zburde! Duca-se! Asa a aparut reteta povestita He-laaa-laaa-aaaau, andaluzo! A Green, please!


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*