Salata de fasole pastai cu mujdei de usturoi

500 gr fasole pastai,
1/2 capatana usturoi,
1/2 lingurita sare grunjoasa,
75 ml ulei,
1/2 lamaie,
50 ml apa.


Se spala fasolea. Le rupem capetele tragand de sus in jos ca la fermoar pentru a le scoate atele si se rup bucati de 4 - 5 cm intre boabe. Punem la fiert in apa cu sare pentru 30 - 45 minute. Le scoatem la scurs in strecuratoare. Dupa ce s-au scurs de apa in care au fiert, rasturnam fasolea intr-un castron larg, punem mujdeiul preparat din usturoi, sare grunjoasa, ulei, apa si lamaie la fel ca in reteta de mujdei frecat. Tocam patrunjelul spalat, il punem si pe el in castron si amestecam.

Aceasta salata de fasole pastai cu mujdei de usturoi se poate servi ca atare cu paine sau pentru a asezona pestele prajit, dandu-i pestelui mai multa satietate. Are toate ingredientele necesare pestelui prajit: mujdei si lamaie.

Mujdei.ro iti ureaza retete culinare delicioase, preparate dupa aceasta carte de bucate. Discratite placute!



Citeste si:
   Reteta Salata de peste afumat
   Reteta Salata de fasole rosie
   Reteta Salata de pui cu morcovi, telina si mar
   Reteta Salata de pui si ciuperci
   Reteta Salata orientala
   Reteta Salata de vinete coapte
   Reteta Salata de cruditati cu maioneza
   Reteta Salata de ciuperci cu nuca si maioneza
   Pastrav prajit cu mujdei de usturoi
   Hamsii prajite cu mujdei de usturoi
   Reteta Salata Caprese
   Reteta Salata cu paste, sunca si maioneza
   Reteta Salata de ardei copti
   Mujdei crema cu dovlecel


Link permanent:http://www.mujdei.ro/carte-de-bucate/salata-de-fasole-pastai-cu-mujdei-de-usturoi-id106

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Salata de fasole cu ton


Pentru aceasta reteta fasolea se spala cu apa calduta, se scurge si se amesteca cu tonul scurs de ulei. Se adauga ceapa taiata julienne (solzisori) si maioneza, apoi se amesteca usor sa nu se zdrobeasca boabele de fasole.


Reteta Crenvursti in aluat frantuzesc


Crenvurstii in aluat frantuzesc sunt "varianta in figuri si cu piruete" a hot dog-ului, ridicandu-l in rang de preparat gastronomic la curtea imparatesei Carte-de-Bucate.


Aparenta disparitie a unui tort


La Cluj, Adrian Hadean si Anda Calinici si-au lasat imaginatia gustativa si estetica sa prinda forma unui tort, care sa joace sah cu papilele populatiei autohtone.


Pardon, asta seara nu ne pupam! (aproape mujdei)


Isi ia o bucata, sareaza, rupe, savureaza si inghite. Cu un catel de usturoi. In loc de mujdei. E iute. Mai desface un catel de usturoi, musca.


Cafea arabeasca


pentru cei care sunt obisnuiti doar cu prepararea la filtru, trebuie mentionat ca dupa preparare, zatul trebuie sa ramana in ibric, turnarea in cesti sau in cani facandu-se usor, inclinand ibricul cu blandete


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*