Reteta Salata de fasole cu ton

Ingrediente:
- o conserva de ton,
- o cutie de fasole rosie,
- 1 ceapa taiata julienne,
- 2 linguri maioneza,
- zeama de lamiie sau otet (in functie de preferinta)
- sare si piper dupa gust


Pentru aceasta reteta fasolea se spala cu apa calduta, se scurge si se amesteca cu tonul scurs de ulei. Se adauga ceapa taiata julienne (solzisori) si maioneza, apoi se amesteca usor sa nu se zdrobeasca boabele de fasole. Se acreste cu zeama de lamaie sau otet in functie de preferinta, se potriveste de sare si piper. PS. Daca folositi fasole alba se adauga ceapa rosie, iar daca folositi fasole rosie se adauga ceapa alba, aceasta chestiune fiind doar pentru aspectul vizual. Este o salata buna, comoda, care se face repede. Se mananca cu paine prajita sau paine neagra, dar si asta ramane la latitudinea celui care o serveste. Pofta buna



Citeste si:
   Reteta Salata de ardei copti
   Reteta Salata de ciuperci cu nuca si maioneza
   Reteta Salata de cruditati cu maioneza
   Reteta Salata de fasole rosie
   Reteta Salata cu paste, sunca si maioneza
   Reteta Salata Caprese
   Reteta Piure de cartofi
   Reteta Placinta cu piept de pui, ciuperci si cascaval
   Reteta Rulada mozaic din carne de porc si bacon
   Reteta Aluat frantuzesc
   Reteta Salata de hamsii
   Reteta Salata de peste afumat
   Reteta Paine de casa cu ceapa si cartofi
   Mujdei frecat cu ulei si zeama de lamaie
   Reteta Ardei grasi umpluti post modernisti
   Reteta Vinete la cuptor cu parmezan
   Reteta Fasole batuta - Meniu de aer(e) liber(e)
   Reteta Salata orientala
   Reteta Salata de pui cu morcovi, telina si mar
   Reteta Salata de pui si ciuperci
   Reteta Salata de vinete coapte
   Reteta Parjoale - Chiftelute prajite moldovenesti
   Reteta Salata Caesar
   Reteta Crema tartinabila cu masline si gogosar
   Reteta Antricoate de porc la gratar pitite sub ceapa
   Reteta Bruschete cu legume
   Reteta Bruschete simple
   Reteta Crenvursti in aluat frantuzesc
   Reteta Ciulama de pui cu ciuperci
   Reteta Chipsuri de cartofi
   Reteta Ciorba de burta
   Reteta Ciorba de perisoare
   Reteta Ciorba de pui cu zarzvat, taitei si galuste de orez
   Reteta Cascaval pane cu sunca si bere neagra
   Reteta Gujoane din piept pui
   Reteta Chiftelute marinate
   Reteta Clatite mozaic cu ardei gras si parmezan
   Reteta Clatite cu ficat, creier si brocoli
   Reteta Clatite cu sunci, ciuperci si parmezan
   Reteta Clatite cu carne tocata la cuptor
   Reteta Crema tartinabila cu ficat de pui
   Reteta Ciocanele de pui cu miere si susan
   Reteta Chiftelute prajite (carne amestec)
   Reteta Ciuperci umplute la gratar
   Reteta Clatite cu carne tocata pane
   Sympathique (Reteta mujdei)
   Papanasi fierti pentru bebe
   Reteta Papanasi prajiti
   Reteta Chec cu mere proaspete
   Reteta desert - Mere coapte in aluat frantuzesc
   Giselle Bucle rupe tacerea (Reteta mujdei)
   Reteta Mujdei popular
   Reteta desert - Crema de zahar ars
   Mujdei fara nume, fara nume, fara numeeeee!... (reteta mujdei)
   Pardon, asta seara nu ne pupam! (aproape mujdei)


Link permanent:http://www.mujdei.ro/carte-de-bucate/reteta-salata-de-fasole-cu-ton-id141

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Vinete la cuptor cu parmezan


Tragem la chei vinetele coapte la cuptor cu parmezan pe un platou sau direct in farfurii si presaram peste ele piper proaspat macinat.


Reteta Ciulama de pui cu ciuperci


Nu stiu o carte de bucate in care sa nu se recomande la ciulama de pui cu ciuperci, servirea unei mamaligi.


Mici personaje bulevardiere - Cordette, fisa tehnica


Dotarea standard mai prevede eleron pe buza superioara, spoiler in buza inferioara, airbaguri fata / spate pentru client. Motorul de 300 CP dispune de piercinguri pe grila fata iar mufa de aerisire de un set de belciuge, toata accesorizarea fiind placata cu goldean.


Mujdei fara nume, fara nume, fara numeeeee!... (reteta mujdei)


O reteta de mujdei de usturoi cu seminte de mustar macerate in bere neagra! O merge? Cu peste!


Reteta Clatite cu carne tocata pane


Se pun pe foc in tigaia cu ulei incins, intorcandu-le cu grija pe ambele fete cu ajutorul a doua spatule. Se scot pe servet de hartie sa se scurga de ulei. Se pot servii calde, ca atare sau cu salate de legume.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*