Crutoane cu usturoi la cuptor

3 catei de usturoi,
75 gr unt topit,
6 felii de pâine, tăiat în jumătate de inch cuburi.


Topiti untul la bain marie. Puneti peste untul topit usturoiul dat prin pisalog. Varsati amestecul intr-o tava de friptura. Taiati feliile de paine in cubulete de 2 cm si puneti-le intr-un singur strat in tava cu unt si cu usturoi.


Presarati sare grunjoasa peste ele si bagati in cuptorul preincalzit pt aproximativ 10 - 15 minute, pana cand painea devine aurie. Crutoanele cu usturoi preparate la cuptor se servesc ca atare la bere in loc de snacksuri sau cu diferite preparate. Discratite placute!



Citeste si:
   Salata de fasole pastai cu mujdei de usturoi
   Mujdei frecat cu ulei si zeama de lamaie
   Carnati de casa din carne de porc cu usturoi
   Sandwich cald cu branzeturi si usturoi
   Sympathique (Reteta mujdei)
   Pardon, asta seara nu ne pupam! (aproape mujdei)
   Mujdei fara nume, fara nume, fara numeeeee!... (reteta mujdei)
   He-laaa-laaa-aaaau, andaluzo! A Green, please!


Link permanent:http://www.mujdei.ro/carte-de-bucate/crutoane-cu-usturoi-la-cuptor-id93

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Crenvursti in aluat frantuzesc


Crenvurstii in aluat frantuzesc sunt "varianta in figuri si cu piruete" a hot dog-ului, ridicandu-l in rang de preparat gastronomic la curtea imparatesei Carte-de-Bucate.


Reteta Bruschete cu legume


O carte de bucate trebuie sa cuprinda printre gustari si reteta de bruschete cu legume printre alte preparate culinare rapide si simple.


De la silex, foc si porc la civilizatia chiolhanului


Printre gafaituri ce subliniau cu dramatism timpul, distanta si viteza cu care a alergat sa ajunga la ceremonie, descrise intregii adunari principiul focului. Adunarea intelese imediat succesiunea in care trebuiesc folosite cele doua inventii, purcesera la fapte si astfel infiripara progresul.


He-laaa-laaa-aaaau, andaluzo! A Green, please!


Domnule, cand intinzi o masa, cand ai musafiri pe care vrei tu sa-i incanti, sa-i tratezi cu cinste, cu fason, trebuie sa-ti lasi mintea sa se joace. O lasi sa zburde! Duca-se! Asa a aparut reteta povestita He-laaa-laaa-aaaau, andaluzo! A Green, please!


Reteta Parjoale - Chiftelute prajite moldovenesti


Finalitatea nu va fi mangaierea pe burta ci multumirile catre Dumnezeu.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*