Beluga Malossol
2009-09-07
@ alta hamsie - E drept, pestele cere malai. De data asta am avut malai in mamaliga. Nu-mi pica bine malai cu malai. Dar e doar un moft de-al meu. Avantajul celor cu malai, de care spui tu: mai satioase cand se mananca in loc de alune la bere, fara paine ori mamaliga, si sunt mai crocante. Totusi eu ma impac mai bine cu faina. Chestie de gust. Imi va facea placere sa pun pe site si varianta de care spui, daca o trimiti. Discratite placute!
alta hamsie
2009-09-05
da de ce faina si nu malai. io tin minte ca alea la mare se serveau in malai
Daniel
2009-08-11
Yummy....simt mirosul marii!;)

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Salata de peste afumat


Alegem 2 pesti frumosi afumati... Se serveste dupa cel putin 1 ora, timp in care gustul de afumatura se distribuie in tot preparatul iar ceapa isi mai pierde din putere.


Sandwich cald cu branzeturi si usturoi


Sandwich-urile calde cu branzeturi si usturoi se prepara rapid si simplu iar rezultatul e la fel de aratos pe cat e de savuros. Gustul este mai implinit daca le preparam la gratar de lemne si/sau carbune.


De la silex, foc si porc la civilizatia chiolhanului


Printre gafaituri ce subliniau cu dramatism timpul, distanta si viteza cu care a alergat sa ajunga la ceremonie, descrise intregii adunari principiul focului. Adunarea intelese imediat succesiunea in care trebuiesc folosite cele doua inventii, purcesera la fapte si astfel infiripara progresul.


Mujdei fara nume, fara nume, fara numeeeee!... (reteta mujdei)


O reteta de mujdei de usturoi cu seminte de mustar macerate in bere neagra! O merge? Cu peste!


Reteta Salata de peste afumat


Alegem 2 pesti frumosi afumati... Se serveste dupa cel putin 1 ora, timp in care gustul de afumatura se distribuie in tot preparatul iar ceapa isi mai pierde din putere.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*