Ciuperci pane umplute

Ciuperci champignon,
ceapa,
morcov,
faina,
ou,
pesmet,
usturoi,
gogosar murat,
sare si piper.


Se spala ciupercile.
Se rup picioarele si se toaca marunt impreuna cu ceapa si morcovul. Se soteaza tocatura.
Palariile ciupercilor se dau prin faina, prin ou batut condimentat si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Se scot la scurs pe servete de hartie dupa care umplem palariile cu tocatura sotata.
Decoram cu o feliuta de usturoi si cu gogosar murat.
Mujdei.ro iti ureaza retete culinare delicioase in crusta crocanta, preparate dupa aceasta carte de bucate. Discratite placute!



Citeste si:
   Friptura de porc cu garnitura de ciuperci umplute


Link permanent:http://www.mujdei.ro/carte-de-bucate/ciuperci-pane-umplute-id107

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Corcitura de friganele cu pizza la cuptor


Ce o sa descoperiti in afara de gustul delicios la aceasta reteta: painea imbibata cu lapte si ou aduce aminte un pic de friganele; oul cu laptele ce nu a fost absorbit de paine are consistenta si textura cremei de zahar ars; mezelurile se rumenesc precum la pizza. Aici va puteti permite sa fiti oricat de creativi sau macar sa va aduceti aminte de toppingurile de pizza.


Reteta Clatite cu sunci, ciuperci si parmezan


Clatita va fii rulata avand la mijoc 1 felie subtire de muschi tiganesc, 1 felie subtire de piept de porc sau kaiser calit , o lingurita cu varf de ciuperci trase-n unt la tigaie si cateva fire de ardei gras, crud si taiat jullien


Poporul Bundy si... Mortiunea ma-sii!...


Pentru asta, poporul Bundy se inspira din istoria internationala, de pe la de mult apusele curti occidentale, populate pe atunci cu pitici ridicoli, cu demoiselle si capitani de osti raniti la cate-un ochi, ca scosi cu totii din "Cei trei muschetari".


He-laaa-laaa-aaaau, andaluzo! A Green, please!


Domnule, cand intinzi o masa, cand ai musafiri pe care vrei tu sa-i incanti, sa-i tratezi cu cinste, cu fason, trebuie sa-ti lasi mintea sa se joace. O lasi sa zburde! Duca-se! Asa a aparut reteta povestita He-laaa-laaa-aaaau, andaluzo! A Green, please!


Carnati de casa din carne de porc cu usturoi


Nu trebuie neaparat sa vina craciunul pentru a prepara reteta de carnati de casa din carne de porc cu usturoi. Oricand veti prepara carnati de casa, va fi sarbatoare culinara.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*