Creamy Iced Coffee

100 ml cafea;
1 linguriţă zahăr de preferat brun;
50 ml lapte;
20 ml Irish Cream;
1 lingura ingheţată, cel mai indicat de cafea;
1 lingură frişcă;
Fulgi de ciocolată sau ciocolata data pe razatoarea mare.


Se toarna peste cafeaaua fierbinte laptele, zaharul si Irish Cream, se amesteca si se baga la rece pentru 5 min. Se adauga inghetata punand-o usor in paharul cu amestecul de mai sus, se adauga frisca si se decoreaza cu fulgi de ciocolata sau ciocolata rasa pe razatoare mare.


Este un preparat elegant si racoritor.



Citeste si:
   Cafea arabeasca
   Cafea frantuzeasca cu miere
   Cafe Kahula
   Cafea
   Mujdei crema cu dovlecel
   Reteta Crema tartinabila cu masline si gogosar
   Reteta desert - Crema de zahar ars
   Supa crema de varza cu usturoi
   Reteta Crema tartinabila cu ficat de pui


Link permanent:http://www.mujdei.ro/cafea/creamy-iced-coffee-id89

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Aluat frantuzesc


Orice preparate culinare din aluat frantuzesc este apreciat de catre gurmanzi mai ales pentru fragezime. Nu poate lipsii din nici o carte de bucate.


Corcitura de friganele cu pizza la cuptor


Ce o sa descoperiti in afara de gustul delicios la aceasta reteta: painea imbibata cu lapte si ou aduce aminte un pic de friganele; oul cu laptele ce nu a fost absorbit de paine are consistenta si textura cremei de zahar ars; mezelurile se rumenesc precum la pizza. Aici va puteti permite sa fiti oricat de creativi sau macar sa va aduceti aminte de toppingurile de pizza.


Propuneri sigla pentru Adi Hadean


La mai bine de 10 zile de la finalizarea concursului initiat de Adi Hadean, m-am trezit si eu sa-i trimit acestuia trei propuneri pentru sigla.


Mujdei fara nume, fara nume, fara numeeeee!... (reteta mujdei)


O reteta de mujdei de usturoi cu seminte de mustar macerate in bere neagra! O merge? Cu peste!


Reteta Parjoale - Chiftelute prajite moldovenesti


Finalitatea nu va fi mangaierea pe burta ci multumirile catre Dumnezeu.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*