TITLU DATA DEPUNERE ACCESARI
Reteta Frigarui din porc, vita, legume si fum 2009-07-09 5439

EDITORIALE

Articole apropiate
pregatitului si gatitului
preparatelor culinare dar
si povesti in stil pamflet
pe teme cotidiene
ori cancan.

MENIUL ZILEI

Meniul zilei recomandat de
mujdei.ro sau de bucatari
amatori asemenea noua
sau de bucatari consacrati
ce stiu sa monteze
tablouri cu retete culinare.

DESERTURI

De la deserturile copilariei,
pregatite de mamici
si bunici, pana la retete
fastuoase, toate desenand
un curcubeu de arome dulci
si parfumuri pastelate.

CAFEA

Retete cafea pentru
vorbaretii de dupa amiaza
si retete pentru cafegii
amatori de stacane,
potrivite pentru diminetile
somnoroase.

COCKTAILS

Retete & mixuri de bauturi
alcoolice si nonalcoolice
fructate cu sucuri, ce seduc
cuburi de gheata si pahare
glasate pentru a fi decorate
de buze senzuale.

BUCATARIE
DE CAMPING

Preparate culinare
specifice iesirii in aer
liber la sfarsit
de saptamana
sau in concediu.

CARTE DE BUCATE

Carte de bucate cu
retete culinare pentru
preparate traditionale
si internationale.
Sa gatim relaxat.
Discratite placute!

PARDON, ASTA SEARA
NU NE PUPAM

Povesti in parfum de mujdei,
de mujdei crema ori macar
de usturoi, mai mult
sau mai putin betivnice si
uneori in culori roz-carnale.

VINURI

Caracteristici de gust,
culoare, buchet ale
soiurilor de vin,
si recomandari
de asociere cu
preparate culinare.

BERE

Articole despre bere,
despre tipuri de bere
cu alcool si fara alcool.
Istoria berii
de la primele atestari.

CONDIMENTE

Descrieri ale condimentelor
ca moduri de utilizare, gus-
turi, arome si recomandari
de potrivire cu alte ingredi-
ente, totul pentru reusita
unor preparate delicioase.

TUNNING BUCATARII

Recomandari pentru
amenajarea
si accesorizarea
bucatariilor pentru
un rezultat ergonomic,
util si estetic modern.

CAUTARE | CONTACT | MEDIA KIT


RECOMANDARILE MUJDEI.RO



Reteta Cascaval pane cu sunca si bere neagra


Cascaval pane cu sunca si bere neagra rasare savuros din orice carte de bucate si se inscrie la preparate rapide, simple. Este mai mult decat o gustare, este un aperitiv ingenios.


Reteta Salata cu paste, sunca si maioneza


infigem in maioneza sprijinit de maslina felia de castravete, precum placa de surf in nisip si plantam "cocotier" miniatural din patrunjel


Cordette, dimineata mahmura


...a strans din cur, a amintiri sau a incomod, poate, a singuratate sigur nu, a cascat nenumarat, a strans din dinti si a plescait decis. (...) Cordette cazu mahmura.


Reteta Mujdei popular


un mujdei popular, clasic: dintr-o capatana de usturoi si niste sare grunjoasa, trase-n piulita pana la starea de pasta


Busuioc


Pentru a nu se pierde aroma foarte volatila este de preferat ca acesta sa fie presarat peste mancaruri, tocat daca e proaspat si macinat daca este uscat la finalul prepararii, innainte de oprirea focului.


*
Design cooked
& content spiced
from
Beluga Malossol's
ovens.
All rights reserved.
*
Coal forge by
IT Exchange
*